over ons
sluiten
0321 388 777

Familievoorstelling De Sneeuwman

theater

Op zondagmiddag 13 december is de muzikale voorstelling De Sneeuwman te zien in De Meerpaal. Een jongen maakt een sneeuwpop die op een sprookjesachtige avond tot leven komt. Ze worden vrienden en beleven een magisch avontuur. Tijdens deze muzikale vertelling wordt de prachtige muziek van Howard Blake live door een orkest uitgevoerd, in combinatie met de tekenfilm. Het vertelconcert ‘De Sneeuwman’ is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, maar ook voor hun (groot)ouders, want wie geniet er niet van de onschuld en verwondering van de kindertijd?

Na afloop van de voorstelling kunnen kinderen en volwassen genieten van poffertjes in de zijfoyer en meedoen aan de workshop “Bewegende Kerstkaart”. Teken je eigen voorstelling en maak er een aantal foto’s van. Na elke foto verander je de voorstelling een klein stapje. Die foto’s brengen we digitaal tot leven door ze achter elkaar af te spelen. Zo krijg je per email een leuke bewegende kerstkaart die je naar al je vrienden en familie kunt versturen.

Reserveren
Reguliere kaarten voor de voorstelling kosten € 12,50, de poffertjes of de workshop kosten beide € 2,50 extra. Kaarten voor de voorstelling kunt u reserveren via 0321 388 770 of via de website van De Meerpaal. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdag- en vrijdagavond is het Serviceplein geopend van 19.00 tot 20.30 uur.

datum van publicatie: 7 december 2015