over ons
sluiten
0321 388 777

Familiefilms zorgen voor succesvolle bioscoopmaand in De Meerpaal

film

Afgelopen maand ontving De Meerpaal maar liefst 10% meer bioscoopbezoekers dan oktober vorig jaar. Met 1.319 bezoekers was de herfstvakantie de beste week van oktober. De topfilms van afgelopen maand waren de familiefilms Smallfoot en Superjuffie. Ook deze week zijn de films nog te zien in De Meerpaal. De nieuwste familiefilm die vanaf nu draait, is ‘Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht’.

Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht

Floor is het enige kind in Nederland dat nooit haar schoentje zet. Als zij namelijk iets wil, vraagt ze het aan haar steenrijke vader. Op een dag wenst Floor een zwembad vol chocolademunten. Als de bakker aan deze vraag niet kan voldoen, wordt de hulp van Sinterklaas ingeroepen. Maar één miljoen chocolademunten is ook voor de Sint teveel. De vader van Floor is woedend als hij hoort dat Sinterklaas niet aan de wens van zijn dochter kan voldoen en ontvoert hem in zijn luchtballon. Pas als de pieten één miljoen chocolademunten maken, wordt Sinterklaas weer vrijgelaten. Lukt het de Pieten om voor pakjesavond de Sint te bevrijden?

Reserveren

Tickets zijn verkrijgbaar via het Serviceplein in De Meerpaal of online via www.meerpaal.nl. De receptie op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 20.30 uur.

datum van publicatie: 2 november 2018