over ons
sluiten
0321 388 777

Extra voordelig naar het theater met de Meerpaalpas

theater

Het nieuwe theaterseizoen is in aantocht. Dat betekent fonkelnieuwe voorstellingen met bekende en minder bekende artiesten. Ook dit jaar is het weer mogelijk Meerpaalpashouder te worden. Met de Meerpaalpas genieten theaterliefhebbers van veel voordelen. Zo kunnen alléén Meerpaalpashouders gebruikmaken van de voorverkoop met maar liefst 10% extra korting.

Naast de voorverkoop, van 23 mei tot 4 juni, ontvangen Meerpaalpashouders € 2,50 korting op bijna alle theatervoorstellingen en krijgen ze voorafgaand aan een theatervoorstelling een gratis kopje koffie of thee. Daarnaast is de pas ook te gebruiken voor korting op bioscoopkaartjes. Theaterliefhebbers die de Meerpaalpas vóór 20 mei aanschaffen, ontvangen vrijkaarten voor de premièreavond op maandag 23 mei. Let op: vol = vol.

Premièreavond
De Meerpaal trakteert op maandag 23 mei op een avond boordevol amusement. Om 20.00 uur start te avond en krijgt het publiek een voorproefje van het nieuwe theaterseizoen. Uiteraard van artiesten zelf, maar ook in de vorm van diverse trailers. Tijdens deze besloten avond worden de meest uiteenlopende voorstellingen getoond. Theaterliefhebbers die nog geen pashouder zijn, kunnen zich registreren via de kassa van De Meerpaal. Na registratie kunnen ze zich direct aanmelden voor de Premièreavond.

<< DOWNLOAD HIER HET FORMULIER EN WORD MEERPAALPASHOUDER >>

datum van publicatie: 19 mei 2016