over ons
sluiten
0321 388 777

Extra voordelig naar het theater met de Meerpaalpas

theater

Het nieuwe theaterseizoen is in aantocht. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe theaterprogrammering en de theaterbrochure is inmiddels naar de drukker. Het 50-jarig bestaan van De Meerpaal is reden des te meer om onder andere een paar musicalparels naar Dronten te halen. Ook dit jaar is het weer mogelijk Meerpaalpashouder te worden, waardoor u met korting naar het theater kunt. Met de Meerpaalpas genieten theaterliefhebbers van veel voordelen. Zo kunnen alléén Meerpaalpashouders gebruikmaken van de voorverkoop met maar liefst 10% extra korting.

Naast de voorverkoop ontvangen Meerpaalpashouders € 2,50 korting op bijna alle theatervoorstellingen en krijgen ze voorafgaand aan een theatervoorstelling een gratis kopje koffie of thee. Daarnaast is de pas ook te gebruiken voor korting op bioscoopkaartjes. Theaterliefhebbers die de Meerpaalpas vóór 3 mei aanschaffen, ontvangen vrijkaarten voor de premièreavond op maandag 15 mei. Let op: vol = vol.

Premièreavond
De Meerpaal trakteert op maandag 15 mei op een avond boordevol amusement. Om 20.00 uur start te avond en krijgt het publiek een voorproefje van het nieuwe theaterseizoen. In de Grote Zaal verzorgen artiesten korte optredens. Daarnaast worden er verschillende trailers getoond van voorstellingen die in het nieuwe seizoen te zien zijn, aldus de programmeur van De Meerpaal. Theaterliefhebbers die nog geen pashouder zijn, kunnen zich registreren via de kassa van De Meerpaal. Na registratie kunnen ze zich direct aanmelden voor de Premièreavond.

<< BESTEL HIER UW MEERPAALPAS >>

datum van publicatie: 11 mei 2017