over ons
sluiten
0321 388 777

Extra voordelig naar het theater met de Meerpaalpas

theater

Het nieuwe theaterseizoen is in aantocht en de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe theaterprogrammering. Ook dit jaar is het weer mogelijk Meerpaalpashouder te worden, waardoor theaterliefhebbers met korting naar het theater kunnen. Met de Meerpaalpas geniet u van veel voordelen. Zo kunnen alléén pashouders gebruikmaken van de voorverkoop met maar liefst 10% extra korting.

Naast de voorverkoop ontvangen Meerpaalpashouders € 2,50 korting op bijna alle theatervoorstellingen en krijgen ze voorafgaand aan een theatervoorstelling een gratis kopje koffie of thee. Daarnaast is de pas ook te gebruiken voor korting op bioscoopkaartjes. Theaterliefhebbers die de Meerpaalpas vóór 25 mei aanschaffen, kunnen ook gratis tickets bestellen voor de Premièreavond. Let op: vol = vol.

Premièreavond

De Meerpaal trakteert op vrijdag 25 mei op een avond boordevol amusement. Om 20.00 uur start te avond en krijgt het publiek een voorproefje van het nieuwe theaterseizoen. ”In de Grote Zaal verzorgen artiesten korte optredens. Daarnaast worden er verschillende trailers getoond van voorstellingen die in het nieuwe seizoen te zien zijn”, aldus de programmeur van De Meerpaal. Theaterliefhebbers die nog geen pashouder zijn, kunnen zich registreren via de kassa van De Meerpaal of online via deze link. Na registratie kunt u met de pascode de gratis tickets reserveren voor de Premièreavond.

datum van publicatie: 3 mei 2018