over ons
sluiten
0321 388 777

Extra plaatsen beschikbaar voor de KidsmiX in de voorjaarsvakantie

welzijn

Vanwege overweldigend succes zijn er extra plaatsen beschikbaar gekomen voor de KidsmiX in de voorjaarsvakantie. Op dinsdag 27 februari kunnen kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar meedoen aan deze activiteit in De Meerpaal. Deze dag wordt georganiseerd door De Meerpaal Academie, de Meerpaal Welzijn en Sport in Dronten.

Tijdens deze editie gaan de kinderen op ontdekkingstocht. Het programma bestaat uit een workshop kinderkunst, een zoektocht naar de schat, het experimenteren met proefjes en de kinderen gaan sportief aan de slag met verschillende sport- en spelactiviteiten. Na de lunch kunnen de kinderen ontspannen bij een bioscoopfilm. De dag start om 10.00 uur en is rond 15.30 uur afgelopen.

Deelnemen

Kinderen die graag willen meedoen met KidsmiX kunnen zich aanmelden via het Serviceplein in De Meerpaal. Let op: inschrijven kan tot 26 februari en kaarten kosten € 12,50,- (inclusief drinken, exclusief lunchpakket). Met De Pas van Dronten zijn tickets verkrijgbaar voor € 10,00. Reserveren kan telefonisch (0321 388 777) of aan de balie. Let op: Vol = Vol! Meer informatie is verkrijgbaar bij Claudia Jansen, jongerenwerker: c.jansen@meerpaal.nl.

datum van publicatie: 15 februari 2018