over ons
sluiten
0321 388 777

Even bijpraten: videoboodschap vanuit De Meerpaal

algemeen

Al is het stil ín de Meerpaal, zelf zitten we allerminst stil. Ik praat je graag bij over hoe De Meerpaal er momenteel voor staat in deze bijzondere tijd. En over hoe we voor jou zichtbaar en dichtbij blijven.

Onze medewerkers en vrijwilligers staan ook nu elke dag voor je klaar: online, telefonisch en in de wijken.

We hopen oprecht dat het goed met jullie gaat en kijken met positiviteit en creativiteit naar de toekomst. We hopen iedereen snel weer in goede gezondheid te ontmoeten. We missen jullie!

Hans Maris
directeur De Meerpaal

 

PS: wil je alleen bijgepraat worden over het theaternieuws: bekijk dan deze theater videoboodschap.

Note1: Dit filmpje is van A tot Z in eigen beheer geproduceerd, door medewerkers van De Meerpaal. Van beeld & geluid tot teksten, montage en ondertiteling. 

Note 2: Dit filmpje is opgenomen op vrijdag 1 mei. Inmiddels zijn er woensdag 6 mei nieuwe richtlijnen afgegeven door het kabinet. Op korte termijn verandert dit niets aan de situatie bij De Meerpaal. Tot en met 31 mei blijven De Meerpaal, Het Koetshuis, De Steiger en Inloophuis De Kans gesloten. Over wat er per 1 juni en 1 juli verandert (o.a. voor de bioscoop), informeren we je binnenkort nader. Hiervoor moet er eerst meer duidelijkheid komen over de details van de maatregelen. Onder andere over de 1,5 meter richtlijnen voor onze gebouwen en voor onze medewerkers, artiesten en al onze bezoekers en cursisten. Voor de theaterprogrammering geldt: dit theaterseizoen zijn er geen voorstellingen meer, ook al is gemeld dat er voorzichtig aan weer mensen naar het theater mogen, blijkt en blijft dit praktisch niet haalbaar. 

Note 3: Update 24 juni 2020. Tijdens de persconferentie op 24 juni heeft het kabinet verdere versoepelingen aangekondigd per 1 juli 2020. Voor ons theater verandert er hierdoor helaas nog weinig. In de zomermaanden ligt het theaterseizoen stil en ook in het nieuwe seizoen moeten we opereren volgens de 1,5 meter maatregelen. Ook al mogen er vanaf 1 juli meer mensen binnen en buiten samenkomen bij voorstellingen, in De Meerpaal blijft het maximaal aantal theaterbezoekers beperkt vanwege die 1,5 meter regels. Het biedt wél meer vrijheid wat betreft het gebruik van andere ruimtes bij De Meerpaal zoals ons buitenterras en het Binnenplein. We blijven positief. We informeren je zo snel mogelijk over wat na de zomer wél weer kan in ons mooie theater. 

datum van publicatie: 8 mei 2020