over ons
sluiten
0321 388 777

Eindmusicals basisscholen in theater De Meerpaal

theater

Opnieuw zetten we onze deuren weer een beetje verder open. Dit keer van ons theater, maar dan speciaal en exclusief voor de afscheidsmusicals van groep 8 leerlingen van een aantal basisscholen uit de gemeente. Na een belronde met de basisscholen bleek dat ze op zoek waren naar oplossingen voor de traditionele eindmusical van hun oudste leerlingen die na de zomer naar de middelbare school  gaan. Normaliter vinden deze musicals veelal plaats in de aula van de school, maar met de huidige 1,5 meter richtlijnen bleek dat niet overal mogelijk.

Het kosteloos aanbieden van de zalen en faciliteiten in onze theaterzalen bleek dé oplossing, want vijf  basisscholen maken er eind deze maand en begin juli dankbaar gebruik van. Een aantal scholen heeft als dank toch een vrijwillige bijdrage hiervoor gedaan. Hier zijn wij dankbaar voor.

De leerkrachten en kinderen zijn ’s middags al in het theater voor de laatste repetities. ’s Avonds kunnen de families van de ‘achtste groepers’ in een ontspannen sfeer genieten van de memorabele eindmusical en zo de basisschoolperiode van hun kinderen op een wel heel speciale manier afsluiten.

datum van publicatie: 18 juni 2020