over ons
sluiten
0321 388 777

Dronten@live op 2 april: reserveer t/m 31-01 met korting

theater

De vierde editie van Dronten@Live vindt plaats op zaterdag 2 april. De artiesten van dit jaar zijn Wolter Kroes, Manuel & Géza, DJ Rob, DJ Eduardo de la Cruz en een gast DJ. De diversiteit aan muziek maakt Dronten@Live een muziekfeest voor iedereen.

Reserveer hier kaarten voor Dronten@Live

Op het Feestplein staan spectaculaire optredens gepland: van Nederlands- tot Engelstalig en van band tot mega-act. Diverse DJ’s verwarmen de dansvloer van de Ibiza Dance Room (podium Grote Zaal) met hun melodieuze beats. Niemand minder dan Manuel Broekman en Géza Weisz weten het publiek flink op te warmen. In de Kleine Zaal trakteert de band No Brakes het publiek op een spetterend optreden. Op het hoofdpodium zorgen Wolter Kroes, DJ Rob en DusRockt voor één groot feest.

Start kaartverkoop | Nu met korting!
Speciaal voor de vroege vogels is er een Early Bird actie. Tot en met 31-1-2016 zijn kaarten verkrijgbaar voor slechts € 14,- (in plaats van € 16,50). Let op! Deze vroegboekkorting geldt alleen bij de online kaartverkoop. Kaarten aan de kassa van De Meerpaal zijn vanaf 1-2-2016 verkrijgbaar voor het reguliere tarief van € 16,50. Kaarten zijn dan ook verkrijgbaar via andere verkooppunten.

Dronten@Live wordt mede mogelijk gemaakt door:

Logo PV systems_geel

datum van publicatie: 22 januari 2016