over ons
sluiten
0321 388 777

Driftkarten als waardering voor jonge vrijwilligers

welzijn

Op vrijdag 7 december worden jongeren tot en met 18 jaar die in 2018 vrijwilligerswerk hebben verricht gewaardeerd door een uitje naar Flevonice. De Meerpaal Welzijn waardeert zoals elk jaar de jonge- en senioren vrijwilligers. Sportverenigingen, maatschappelijke organisaties en overige vrijwilligersorganisaties kunnen hun jonge vrijwilligers aanmelden. Daarnaast kunnen jongeren ook zichzelf aanmelden.

Het kloppende hart van de gemeente Dronten zijn vrijwilligers. Dankzij actieve en betrokken burgers zijn veel sociale initiatieven mogelijk. Mantelzorgondersteuning, maaltijdvoorziening, een leuk evenement of een helpende hand wanneer iemand dat nodig heeft. De Meerpaal heeft vrijwilligerswerk hoog in het vaandel staan en ondersteunt en waardeert vrijwilligers in de gemeente Dronten. Zo wordt er op donderdag 6 december een diner georganiseerd voor alle senioren vrijwilligers. Om ook de jongeren te waarderen organiseert De Meerpaal een uitje naar Flevonice waar de jongeren kunnen driftkarten en kunnen schaatsen.

Heb jij vrijwilligers binnen je organisatie die je graag wilt aanmelden voor dit uitje? Of ben jij een vrijwilliger en wil je jezelf aanmelden? Meld je aan vóór 23 november.

datum van publicatie: 16 november 2018