over ons
sluiten
0321 388 777

Diva voor één dag op het Meerpaalplein

cursussen

Op 14 september organiseren De Meerpaal, STADronten en Winkeliersvereniging Suydersee “Festival Suydersee”, een bruisend evenement met modeshows, foodtrucks, kinderactiviteiten, muziek, dans en nog veel meer! Onderdeel van dit programma is ‘Diva voor één dag’. Tijdens dit heerlijke verkleedevent kunnen kinderen, jongeren én volwassenen zich uitleven met de mooiste kleding uit de kostuumhokken van De Meerpaal. Voor wie durft: de catwalk ligt uitgerold en de fotografen staan klaar.

Bij de theater- en dansvoorstellingen van De Meerpaal Academie worden vaak de meest prachtige kostuums gebruikt. “Zonde dat deze de rest van het jaar bijna niet geshowd worden” aldus Margrit Vos, manager van De Meerpaal Academie. “Met Diva voor één dag kunnen verkleedliefhebbers van alle leeftijden zich uitleven met verschillende kostuums. Daarna is het mogelijk om je professioneel te laten fotograferen door de Drontense fotograaf AHfotostudio.” Binnen de collectie is er van alles om uit te kiezen: van prinsessenjurken tot dierenpakken en glitter & glamour-outfits. De outfits zijn beschikbaar in allerlei verschillende maten.

Festival Suydersee

Naast Diva voor één dag verzorgen de winkeliers verschillende modeshows, waaronder één met tweedehandskleding, zijn er diverse foodtrucks met lekkere hapjes en drankjes, organiseert De Meerpaal een aantal podia met muziek- en dansoptredens en zijn er verschillende activiteiten voor kinderen, georganiseerd door STADronten. Festival Suydersee vindt van 12.00 tot 19.00 uur plaats op het Meerpaalplein. De toegang is gratis.

datum van publicatie: 5 september 2019