over ons
sluiten
0321 388 777

Koninklijke musical Diana & Zonen in de verkoop!

theater

Het duurt nog een tijdje, maar langzaam dromen we de theaterzaal van De Meerpaal weer vol. In 2022 komt er een mega productie naar De Meerpaal. Een musical met een ‘royal touch’…

Medialane en Theateralliantie brengen de koninklijke musical ‘Diana & Zonen’ op de theaterpodia. De Meerpaal in Dronten is een van de weinige theater waar deze voorstelling te zien is.

De koninklijke musical Diana & Zonen vertelt het meeslepende verhaal over Prinses Diana, die behalve prinses vooral moeder was, vechtend voor het geluk van haar zonen.

De gloednieuwe musical schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de op social media overal gevolgde romance tussen Prins Harry en Meghan Markle. Met welke uitdagingen krijgen William en Harry te maken? Wat kregen de zonen van hun moeder mee?

Diana & Zonen is een koninklijk liefdesverhaal over rivaliteit, schuld en romantiek, nergens zo meeslepend verteld als live in het theater.

Diana & Zonen speelt slechts drie dagen in De Meerpaal:
Voorstelling 1: di. 22 feb. 2022.
Voorstelling 2: wo. 23 feb. 2022.
Voorstelling 3: do. 24 feb. 2022.

De tickets voor deze unieke voorstelling kosten €56,- en zijn vanaf vrijdag 5 maart om 10.00 uur te koop op de website van De Meerpaal. Of klik op de data in de tekst hierboven.

datum van publicatie: 4 maart 2021