over ons
sluiten
0321 388 777

De start van het nieuwe theaterseizoen van De Meerpaal breekt records

theater

De start van het nieuwe theaterseizoen bezorgt De Meerpaal verschillende records. In vergelijking met vorig jaar zijn er 40% meer tickets verkocht in het startweekend. De Meerpaal is tevreden over deze positieve start. Directeur Hans Maris: “We hebben onze uiterste best gedaan om een gevarieerd aanbod te brengen en hebben ook flink meer voorstellingen geprogrammeerd. Het is fijn dat de mensen de voorstellingen zo waarderen.” Het aantal pashouders is toegenomen evenals het aantal bezoekers van de Premièreavond die uitverkocht was. De voordelen van De Meerpaalpas worden door steeds meer mensen ontdekt. Het aantal enthousiaste pashouders is nu al hoger dan vorig jaar tijdens het gehele seizoen.

De kaartverkoop voor sommige voorstellingen gaat hard. De koplopers zijn Waylon, OG3NE en Bert Visscher. Maar ook het benefietconcert van het Flevo’s Mannenkoor,  Marja’s Grote Tupper Topper Show, Best of Britain en de musical Hello Dolly kunnen nu al op veel bezoekers rekenen. 

Extra genieten, extra voordeel

Theaterliefhebbers die nog geen Meerpaalpashouder zijn, kunnen voor € 15,- een pas aanschaffen. Tot 1 juni profiteert u dan van 10% extra korting in de voorverkoop. Ook ontvangt u dan een voucher voor één theaterplankje met lekkernijen na afloop van een voorstelling en kunt u voordelig naar Pionier-voorstellingen. De voorverkoop is exclusief voor Meerpaalpashouders.

Meerpaal Magazine

De veelzijdigheid van De Meerpaal komt dit jaar ook meer tot uiting in het Meerpaal Magazine. Dit splinternieuwe magazine staat boordevol voorstellingen, tips, interviews en recepten van onze artiesten. Ook kunt u zich laten inspireren door avondvullende programma’s met live muziek van Drontense artiesten, thema-avonden gekoppeld aan voorstellingen (infotainment) en jamsessies van De Meerpaal Academie. Leuk om zelf aan mee te doen of lekker te komen luisteren. Laat u inspireren. Het magazine is verkrijgbaar op het Serviceplein in De Meerpaal.

datum van publicatie: 23 mei 2019