over ons
sluiten
0321 388 777

De Meerpaal Welzijn haakt in op thema Thrillermusical Schuld (12+)

theater

Vrijdag 30 november is thrillermusical Schuld te zien in De Meerpaal. De voorstelling gaat over een school waar drie jongeren kort na elkaar zelfmoord plegen. De Meerpaal Welzijn zal rondom deze voorstelling met ‘Infotainment Junior’ aanhaken op de actuele thema’s pesten en zelfmoord. Bezoekers die na afloop behoefte hebben om na te praten kunnen in gesprek met jongerenwerkers van De Meerpaal.

Het verhaal
Als er op één school achter elkaar drie jongeren kort na elkaar zelfmoord plegen, lijkt er geen enkele overeenkomst tussen de drie te zijn. Maar op dezelfde school krijgt Tess een briefje dat alles verandert: ‘Jij bent de volgende!’ Wanneer Tess achter de waarheid probeert te komen, doet ze een schokkende ontdekking. Nu moet ze vrezen voor haar eigen leven, maar niemand gelooft haar…

Covermodel
Jongeren die altijd al graag op de cover van een boek hebben willen staan, hebben bij deze de kans. Voorafgaand aan de voorstelling kunnen bezoekers deelnemen aan de covermodelwedstrijd. Misschien sta jij wel op het volgende boek van Mel Wallis de Vries!

Kijk hier voor tickets en meer informatie.

Recensie Theaterkrant:
“Sterk aan Schuld is de vanzelfsprekende manier waarop wordt benoemd wat een puberleven zoal draaglijk of ondraaglijk kan maken. Populariteit of impopulariteit. Er wel of niet bij mogen horen. Cool of juist een loser gevonden worden. Het geworstel met vriendschappen, verliefdheden, relaties. Zoenen en zelfs een beetje seksen. En, het belangrijkste: in Schuld wordt zelfmoord onder jongeren bespreekbaar gemaakt. Dat is een prestatie op zich.”

 

datum van publicatie: 23 november 2018