over ons
sluiten
0321 388 777

De Meerpaal verzorgt breed scala aan danslessen

cursussen

Het seizoen gaat weer van start in de dansstudio van De Meerpaal. Docenten Amarinske Brands, Hanneke Potthoff, Michell Rojas en Moniek Goffree bieden ook dit seizoen danslessen voor elke doelgroep en in bijna ieder genre.

Voor dansers met een brede interesse start er dit seizoen Dancemix op de maandagmiddag en -avond. In deze jaarcursus komen diverse dansstijlen aanbod. Denk aan streetdance, oldschool hiphop, musicaldance en jazzdance. De cursus wordt binnen drie leeftijdsgroepen gegeven.

Moderne Dans

In de cursus Moderne Dans op dinsdagavond gebruik je de vloer om op te staan, maar ook om over te rollen. Deze dynamische dansvorm is een tegenreactie op het Klassieke ballet. Amarinske Brands werkt in de cursus Modern Contemporary op donderdagavond aan het ontwikkelen van een eigen stijl. In deze cursus word je technisch uitgedaagd en ontwikkel je kracht, lenigheid, muzikaliteit en creativiteit.

Klassiek Ballet

Op maandag tot en met woensdag is het mogelijk om je danstechniek te verbeteren in de cursus Klassiek Ballet, de basis voor veel dansstijlen. Klassiek Ballet is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, voor jong en oud.

Kennismakingscursus en Open Lesweek

Bij alle danscursussen is het mogelijk om eerst een kennismakingscursus van 4 lessen af te nemen voordat je besluit je in te schrijven voor een heel seizoen. In de Open lesweek van 17 toten met 22 september is het mogelijk om gratis proeflessen te volgen.

datum van publicatie: 30 augustus 2018