over ons
sluiten
0321 388 777

De Meerpaal trekt 70% meer bioscoopbezoekers in juli

film

In de maand juli wisten veel filmliefhebbers de bioscoop in De Meerpaal te vinden. Met maar liefst 70% méér bezoekers dan vorig jaar is deze maand een bijzonder goede filmmaand te noemen. “Naast de populariteit van de nieuwste Disneyfilm The Lion King hebben de nieuwe stoelen in de tweede bioscoopzaal en de aanwezigheid van airco bijgedragen aan dit mooie resultaat”, aldus directeur Hans Maris.

“De laatste jaren zien we in de warme zomermaanden een stijging qua bioscoopbezoekers”, aldus Maris. “Mensen hebben niet altijd meer zin om met het hete weer buiten te zijn en zoeken steeds meer de verkoeling op. Gelukkig beschikken onze beide bioscoopzalen over uitstekende airco’s waardoor onze bezoekers ook tijdens de hete zomerdagen optimaal kunnen genieten van de nieuwste films.”

The Lion King nu ook in Nederlandse versie te zien

Sinds de release op 17 juli zijn al ruim een miljoen Nederlanders naar de nieuwste Lion King-film geweest. Nooit eerder bereikte een film in ons land zo snel de miljoenste bezoeker. Vanaf deze week is de film ook als Nederlandstalige versie te zien in de bioscoop van De Meerpaal. “Zo kunnen ook de jongste bezoekers genieten van deze spectaculaire familiefilm.” Disney’s The Lion King neemt de bezoekers mee naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren.

datum van publicatie: 1 augustus 2019