over ons
sluiten
0321 388 777

De Meerpaal start vrijdag 25 mei met voorverkoop nieuw theaterseizoen

theater

Op vrijdag 25 mei trakteert De Meerpaal op een avond boordevol amusement. Meerpaalpashouders kunnen deze avond genieten van een voorproefje op het nieuwe theaterseizoen. ”In de Grote Zaal verzorgen artiesten korte optredens. Daarnaast worden er verschillende trailers getoond van voorstellingen die in het nieuwe seizoen te zien zijn”, aldus de programmeur van De Meerpaal. Na afloop van deze avond start om 23.00 uur de online voorverkoop. Meerpaalpashouders kunnen tot en met vrijdag 8 juni met voorrang tickets bestellen.

Met de Meerpaalpas genieten theaterliefhebbers van veel voordelen. Zo kunnen alléén Meerpaalpashouders gebruikmaken van de voorverkoop met maar liefst 10% extra korting. Theaterliefhebbers die nog geen pashouder zijn, kunnen zich registreren via de kassa van De Meerpaal of online via www.meerpaal.nl/meerpaalpas. Na registratie kunnen ze zich direct aanmelden voor de Premièreavond.

Extra voordeel

Naast de voorverkoop ontvangen Meerpaalpashouders € 2,50 korting op bijna alle theatervoorstellingen en krijgen ze voorafgaand aan een theatervoorstelling een gratis kopje koffie of thee. Daarnaast is de pas ook te gebruiken voor korting op bioscoopkaartjes. Theaterliefhebbers die de Meerpaalpas vóór 25 mei aanschaffen, kunnen ook gratis tickets bestellen voor de premièreavond. Let op: vol = vol.

datum van publicatie: 18 mei 2018