over ons
sluiten
0321 388 777

De Meerpaal start met nieuw aanbod voor kleuters

cursussen

Muziek maken, dansen, tekenen, schilderen of toneelspelen; het is soms moeilijk kiezen wat voor je kleuter het leukst is om te doen. Daarom start De Meerpaal vanaf donderdag 13 september met de cursus Kleutermix. In deze cursus komen de verschillende disciplines – muziek, dans, beeldende vormgeving en theater – allemaal aan bod.

“De lessen zijn niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens leerzaam”, vertelt Margrit Vos, manager van De Meerpaal Academie. “Het is inmiddels algemeen bekend dat muziek maken en creatief bezig zijn goed is voor de ontwikkeling van een kind. Daarnaast leren de kinderen tijdens de theaterlessen spelenderwijs uit hun schulp te kruipen en zorgen de danslessen voor een goede ontwikkeling van de houding, spieren en conditie.” De lessen bestaan uit vier blokken van zes lessen waarbij in elk blok een andere discipline aan bod komt. Elk blok wordt afgesloten met een kleine voorstelling of expositie waarbij ouders van harte welkom zijn. Na afloop van de 4 blokken kunnen kinderen kiezen voor een verdiepingsblok van één van de disciplines naar keuze.

Open lesweek

Op 20 september – tijdens de open lesweek –  houdt De Meerpaal Academie open huis. Belangstellenden kunnen vrijblijvend een kijkje komen nemen in de les. Kinderen mogen dan ook gelijk meedoen bij een beeldende les. Deze les vindt plaats in lokaal 15 van De Meerpaal en start om 16.15 uur. Meer informatie is te verkrijgen via activiteiten@meerpaal.nl of telefonisch via 0321 388 757.

datum van publicatie: 23 augustus 2018