over ons
sluiten
0321 388 777

De Meerpaal start met minicursus Djembé voor kinderen

cursussen

Speel samen opzwepende ritmes uit West-Afrika in de djembégroep! In deze minicursus maak je in vier lessen kennis met de djembé. De cursus start vanaf woensdagmiddag 25 september en is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Door het vel van de djembé op verschillende plaatsen en manieren te raken, krijg je de 3 basisklanken waar de meeste ritmes uit zijn opgebouwd. De ritmes die in de les worden gespeeld, gaan steeds sneller en er worden verschillende partijen tegen elkaar in gespeeld. Docent Ciska Terpstra: “Het is een instrument waarbij je direct kunnen samenspelen met anderen. Los van de muzikale uitdaging is het ook een heel sociale activiteit. De vierde les geven we een miniconcertje aan ouders, broertjes en zusjes. Voor mij als docent superleuk om te organiseren”.

Meer info

De lessen vinden vanaf woensdagmiddag vanaf 25 september plaats van 13.00 tot 13.40 uur in lokaal 18 van De Meerpaal. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website, https://www.meerpaal.nl/cursus/djembe/ of via activiteiten@meerpaal.nl. De cursus van 4 lessen (van 40 minuten) kost € 18,00.

datum van publicatie: 29 augustus 2019