over ons
sluiten
0321 388 777

De Meerpaal start met minicursus Acteren

cursussen

Voor jonge toneelliefhebbers start vanaf maandag 14 juni de minicursus Acteren. Deze cursus – al geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar – bestaat uit vier lessen. “Het mooie aan theater is dat de mogelijkheden oneindig zijn”, aldus Coby Beck, theaterdocent bij De Meerpaal Academie. “Tijdens deze minicursus ervaar je de veelzijdigheid van het vak en ontdek je of de cursus bij je past.” Op maandag 31 mei is het mogelijk om een gratis proefles te volgen.

Coby: “Theater is niet alleen ontzettend leuk om te doen, maar draagt ook bij aan je persoonlijke ontwikkeling. Door de lessen leer je beter samen te werken, snel te schakelen en te denken in oplossingen. Mooie ervaringen die je meeneemt in de rest van je leven.” De cursus is verdeeld in verschillende leeftijdsgroepen (6+, 9+, 11+ en 14+) en vindt plaats op 14, 21 en 28 juni. Op maandag 5 juli wordt de cursus afgesloten met een eindpresentatie in de Grote Zaal van De Meerpaal.

Vanwege de geldende maatregelen is het noodzakelijk om je voor de gratis proefles op 31 mei aan te melden via activiteiten@meerpaal.nl.

datum van publicatie: 27 mei 2021