over ons
sluiten
0321 388 777

De Meerpaal start met een kennismakingscursus Jazzdance voor volwassenen

cursussen

Voor volwassen dansliefhebbers die jaren jazzdance gevolgd hebben of toe zijn aan een avond lekker dansen, start De Meerpaal Academie met de cursus Jazzdance. In vier kennismakingslessen gaat de docent aan de slag met sportieve danspassen. Danservaring is niet nodig. De eerste les start op woensdag 5 juni.

De jazztechniek besteedt aandacht aan houding, balans en coördinatievermogen. De les Jazzdance voor volwassenen bestaat uit een warming-up met een reeks van opbouwende oefeningen waarin het lichaam goed wordt opgewarmd, gevolgd door oefeningen voor de buikspieren én natuurlijk het aanleren van diverse dansen. “Naast de aandacht voor lichaamshouding staat dansplezier en lekker swingen voorop”, aldus dansdocent Hanneke Potthoff.

Meer info

De vier kennismakingslessen vinden plaats op 5, 12, 19 en 26 juni 2019 van 20.30 tot 21.30 uur in De Meerpaal. Deze kennismakingscursus kost in totaal € 30,-. De cursus is bedoeld voor dansliefhebbers vanaf 21 jaar. Meer informatie is verkrijgbaar via www.meerpaal.nl/cursus/jazz-volwassenen of activiteiten@meerpaal.nl

datum van publicatie: 5 mei 2019