over ons
sluiten
0321 388 777

De Meerpaal presenteert sprankelend nieuw seizoen tijdens Premièreavond

theater

Na maandenlange voorbereiding was vandaag de aftrap van het nieuwe theaterseizoen. Een avond boordevol theatrale voorproefjes met onder andere zanger Jim van der Zee, cabaretier Fabian Franciscus en het hilarische typetje Marja van Katendrecht. De avond startte met de dansgroep van Michell Rojas en werd sfeervol aangekleed door acteurs uit de musical Swinging Sisters, een eigen productie van theaterschool Karakter. Directeur Hans Maris was de gastheer van de avond.

Bezoekers reageerden enthousiast op de inhoud van de premièreavond. “Grandioos, deze avond sla ik nooit meer over,” was één van de reacties. De 110 voorstellingen zorgen voor een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Met namen als Bert Visscher, Pieter Derks, Peter Heerschop en Claudia de Breij is het genre cabaret sterk vertegenwoordigd. VOF De Kunst, OG3NE, Waylon, Van Dik Hout en The Best of Britain zijn enkele voorbeelden van muzikale pareltjes die naar De Meerpaal komen.

Muzikale battle, topmusicals en vrolijke jeugdvoorstellingen
Bent u fan van The Stones of The Beatles? Zet dan 25 oktober in uw agenda. Er vindt dan een heuse muzikale battle plaats. Koopt u kaarten voor het Stones- of Beatlesvak? Topmusicals Hello Dolly, Verliefd op Ibiza en Haal het doek maar op zijn volgend voorjaar te zien in Dronten. Ook aan de allerkleinsten is gedacht met de vrolijke producties als Woezel en Pip, Kikker is jarig en Sesamstraat. De populaire jeugdserie Brugklas Live is speciaal voor de jonge fans in een theaterversie te zien op 20 maart 2020. Daarin speelt ook een deel van de originele cast mee.

Meerpaal Magazine
De veelzijdigheid van De Meerpaal komt dit jaar ook meer tot uiting in het Meerpaal Magazine. Dit splinternieuwe magazine staat boordevol voorstellingen, tips, interviews en recepten van onze artiesten. Ook kunt u zich laten inspireren door avondvullende programma’s met live muziek van Drontense artiesten, thema-avonden gekoppeld aan voorstellingen (infotainment) en jamsessies van De Meerpaal Academie. Leuk om zelf aan mee te doen of lekker te komen luisteren. Laat u inspireren. Het magazine is verkrijgbaar op ons Serviceplein.

Extra genieten, extra voordeel
Theaterliefhebbers die nog geen Meerpaalpashouder zijn, kunnen voor € 15,- een pas aanschaffen. Tot 1 juni profiteert u dan van 10% extra korting in de voorverkoop. Ook ontvangt u dan een voucher voor één theaterplankje met lekkernijen na afloop van een voorstelling en kunt u voordelig naar Pionier-voorstellingen. De voorverkoop is exclusief voor Meerpaalpashouders.

datum van publicatie: 17 mei 2019