over ons
sluiten
0321 388 777

De Meerpaal organiseert succesvolle KidsmiX in de herfstvakantie

welzijn

Op dinsdag 22 oktober hebben 40 kinderen meegedaan aan de succesvolle Kidsmix tijdens de herfstvakantie. Gedurende deze dag hebben kinderen meegedaan aan activiteiten binnen het thema ‘Ruimte’.

De kinderen hebben verschillende activiteiten gedaan waaronder Lasergamen, Bubblevoetballen, Archery Tag en ze zijn ontsnapt uit een Escape Room. In de middag hebben de kinderen in de bioscoop genoten van de film Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap. ‘’Ook deze editie was wederom een daverend succes. De kaartverkoop was binnen twee dagen uitverkocht’’, vertelt Maarten van Erp, projectleider KidsmiX.

KidsmiX kerstvakantie
Op maandag 23 december 2019 kunnen kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar meedoen met KidsmiX met het thema ‘Lichtjes’. Tijdens de KidsmiX genieten kinderen van workshops, sport- en speelactiviteiten en een bioscoopfilm georganiseerd door De Meerpaal Dronten. Aanmelden kan een maand van te voren.

Aanmelding
Kaarten voor Kidsmix 2019 kunnen uitsluitend worden gekocht aan de Servicebalie van De Meerpaal. Deelname aan de Kidsmix kost €12,50 en met korting met de Pas van Dronten €10,-. Kinderen uit minimagezinnen kunnen zich gratis aanmelden via: https://www.surveymonkey.com/r/Kidsmix2019. Deze aanmelding zal worden gecontroleerd ter voorkoming van oneigenlijk gebruik door mensen die buiten de doelgroep vallen. Voor alle kaarten geldt op=op.

datum van publicatie: 30 oktober 2019