over ons
sluiten
0321 388 777

De Meerpaal organiseert Infotainment met thema ‘ADHD’

welzijn

Op woensdagavond 16 oktober organiseert De Meerpaal Welzijn wederom een Infotainment. Het thema van deze avond is ‘ADHD’. Infotainment organiseert bijeenkomsten rondom een thema waarbij informatie, ondersteuning, lotgenotencontact en entertainment samenkomen.

Ook tijdens deze editie kunnen bezoekers informatie ontvangen op de informatiemarkt. Verschillende organisaties en samenwerkingspartners vertellen alles over ADHD. Naast de informatiemarkt geeft Frank van Strijen een workshop/lezing waarbij de volgende vraag centraal staat: “Hoe kom ik tot een effectief leven – niet ondanks, maar – dankzij ADHD?” Frank is bekend van tv-interviews over jeugd- en jongerencultuur en heeft daarnaast een aantal boeken geschreven (bv: Hoera! Ik heb ADHD.) De avond is uitermate geschikt voor mensen met ADHD of andere betrokkenen met ADHD, denk aan ouders, hulpverleners of leerkrachten. “Ondanks dat er meestal een negatieve lading omtrent dit onderwerp hangt, staat deze avond juist in het teken van humor en de positieve kanten die eraan kleven”, aldus mede-organisator Hanna Martens.

Programma

19.15 uur:         Informatiemarkt
20.15 uur:         ‘Hoera! Ik heb Adhd’ – Frank van Strijen
21.15 uur:         Mogelijkheid tot napraten

Meer info

De avond vindt plaats in De Meerpaal in Dronten. Bezoekers kunnen gratis deelnemen aan dit event. Aanmelden kan via h.martens@meerpaal.nl., Let op! Vol = vol. Meer informatie is verkrijgbaar via Hanna Martens, 06 10 99 35 25 of h.martens@meerpaal.nl

datum van publicatie: 20 september 2019