over ons
sluiten
0321 388 777

De Meerpaal opent nieuw theaterseizoen met premièreavond

theater

Na maandenlange voorbereiding was vandaag de aftrap van het nieuwe theaterseizoen. Een avond boordevol theatrale voorproefjes met onder andere Oeloek, Joris Linssen & Caramba, The Preacher Men, Timon Krause en Jordan Roy. Cabaretière Yvonne van den Eerenbeemt wist de avond op hilarische wijze aan elkaar te praten.

Van cabaret en musical tot muziek en toneel. Er is weer genoeg te zien en te beleven in De Meerpaal. Met namen als Youp van ’t Hek, Brigitte Kaandorp, Tineke chouten, Jörgen Raymann en Stef Bos belooft het een prachtig theaterseizoen te worden. Ook zijn grootse musicals al ‘Op Hoop van Zegen’, ‘Expeditie Eiland’ en ‘Schuld’ te zien. De kleine theaterliefhebbers kunnen hun hart flink ophalen met voorstellingen als Juf Roos, Ernst, Bobbie & de rest, Nijntje op de Fiets en Peppa Pig.

Extra genieten, extra voordeel

Theaterliefhebbers die nog geen Meerpaalpashouder zijn, kunnen zich voor € 15,- registreren. Hiermee genieten zij niet alleen van diverse voordelen gedurende het hele seizoen, ook kunnen ze tot en met 8 juni profiteren van 10% EXTRA korting in de voorverkoop. Deze voorverkoop is exclusief voor Meerpaalpashouders.

datum van publicatie: 26 mei 2018