over ons
sluiten
0321 388 777

De Meerpaal en Joy-4All werken aan gezamenlijk dansaanbod

cursussen

In Dronten zijn maar liefst drie dansscholen actief. Deze dansscholen bieden niet allemaal hetzelfde aan. Om de leerlingen ‘The best of both worlds’ te bieden, zoeken Joy-4All en De Meerpaal de samenwerking op met een onbeperkt dansaanbod. Margrit Vos: “Hiermee kunnen dansliefhebbers zowel danslessen volgen bij Joy-4All als bij De Meerpaal. Het is zonde om elkaars talenten niet te benutten!”

Joy-4All en De Meerpaal zijn graag geziene gasten tijdens lokale en regionale evenementen. “Joyce Goerée en Naomi Dingerdis, eigenaars van Joy-4All, en ik komen elkaar dan ook geregeld tegen. Toen Joyce aangaf dat ze graag de samenwerking met ons wil opzoeken zodat we dansend Dronten nóg beter kunnen voorzien in de behoefte, begon het balletje te rollen”, aldus Margrit Vos, manager Meerpaal Academie. “Terwijl de leerlingen van Joy-4All momenteel geen klassiek ballet kunnen volgen, missen wij onder andere de danscursus Hiphop & Afrodance. Wij denken dat onze leerlingen zo’n cursus ook heel interessant vinden en willen ze de mogelijkheid bieden om ook die lessen te volgen”

Pilot

De samenwerking start met een pilot die start in januari en tot de zomervakantie duurt. “We gaan eerst proberen om te zien of het aanslaat”, vertelt Joyce Goerée. “De zomermaanden gebruiken we om te evalueren en te beslissen of we deze vorm van samenwerken structureel gaan voortzetten. Een samenwerking tussen De Meerpaal en Joy-4All is niet nieuw; momenteel wordt er al volop samengewerkt op andere vlakken. Margrit Vos: “Zo wordt Joy-4All door De Meerpaal ingehuurd om danslessen te verzorgen op het Almere College.”

datum van publicatie: 12 november 2018