over ons
sluiten
0321 388 777

De Meerpaal biedt weer cursussen aan voor peuters en kleuters

cursussen

Bewegen, zingen en muziek maken. Het zijn de favoriete bezigheden van veel kleuters. Speciaal voor deze doelgroep vind je in De Meerpaal de cursussen Kleutermuziek en Kleuterdans die weer van start zijn gegaan. Stilzitten is niet de insteek!

Is jouw kind een danser? Dan is het op zijn of haar plek bij de dansstudio van De Meerpaal op dinsdag- of woensdagmiddag in de lessen Kleuterdans. In deze danslessen, voor kinderen van 4 tot 6 jaar, komen op speelse wijze allerlei onderdelen van het dansen aan bod. De kinderen dansen op kinderliedjes, klassieke muziek en pianostukjes. Aan de hand van verhaaltjes dagen wij ze uit om dansoefeningen uit te voeren. De dansdocent besteedt ook aandacht aan een goede lichaamshouding en het opbouwen van kracht en souplesse. Daarnaast ontwikkelt je kind dansgevoel en muzikaliteit.

Kleutermuziek

Of wordt je kind enthousiast van muziek luisteren en maken? Kom dan meedoen in de gezellige kleutermuziekles van muziekmeester Wim. In deze lessen leren kinderen spelenderwijs om te gaan met de muzikale verschillen zoals langzaam, snel of hoog, laag, hard zacht. De kinderen zingen, dansen, spelen op muziekinstrumenten en worden meegenomen in hun fantasie door dierenliedjes en muziekjes. Ouders worden regelmatig uitgenodigd voor een miniconcertje.

Meer informatie

De lessen kleutermuziek vinden plaats op vrijdagmiddag om 16.30 – 17.10 uur. De kleuterdanslessen zijn op dinsdag van 16.15 – 17.00 uur en woensdag van 14.45 – 15.30 uur. Alle kleuterlessen kosten € 4,50 per les. Het is mogelijk om bij wijze van proefles een keer vrijblijvend te komen kijken in de les. Voor meer informatie en het aanvragen van een proefles: www.meerpaal.nl. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

datum van publicatie: 5 september 2019