over ons
sluiten
0321 388 777

Audities voor De Mamma Mia Musical

theater

Altijd al eens in een échte musical willen spelen? Komend seizoen brengt Theaterschool KARAKTER de Mamma Mia Musical! De jonge Sophie gaat op zoek naar haar vader, maar dat is nog een flinke uitdaging als blijkt dat er drie potentiële vaders zijn. Deze unieke musicalproductie – mét live band – verbindt ABBA’s grootste hits met een onweerstaanbaar liefdesverhaal. Op zaterdag 26 mei 2018 staat deze voorstelling op de planken in de Grote Zaal van De Meerpaal.

Liefhebbers die graag een rol willen in deze nieuwe theaterproductie kunnen zich aanmelden voor de audities op woensdagavond 6 september aanstaande. Samen met de regisseur en de zangdocent wordt gekeken welke rol een ieder kan vertolken in het geheel. Iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom om deel te nemen aan de audities. Ervaring in zingen en toneelspelen is geen vereiste; ‘De Mamma Mia Musical’ wordt een voorstelling met zowel ervaren als onervaren acteurs. Het is ook mogelijk je aan te melden voor het ensemble.

Het verhaal
Donna woont met haar dochter Sophie op een klein Grieks eiland. In het dagboek van haar moeder ontdekt Sophie dat ze drie mogelijke vaders heeft. Ze staat op het punt te trouwen met haar jeugdliefde Sky, maar wie van de drie vaders, Bart, Sam of Harrie, moet haar nu op deze belangrijke dag weggeven?

Aanmelden
Aanmelden voor de audities of het ensemble kan tot zondag 3 september via activiteiten@meerpaal.nl. Vanaf dinsdag 20 september starten de wekelijkse lessen van 19.00 tot 22.00 uur. In totaal staan er 30 lessen op het programma (€ 12,30 per les).

datum van publicatie: 24 augustus 2017