over ons
sluiten
0321 388 777

Dansschool van De Meerpaal Academie scoort 8,2

cursussen

Onlangs heeft De Meerpaal Academie een klanttevredenheidsonderzoek gehouden onder haar danscursisten en ouders. Uit dit onderzoek scoorde de dansafdeling maar liefst een 8.2. “Een prachtig resultaat waarbij onze cursisten duidelijk aangeven tevreden te zijn”, aldus Margrit Vos, manager Meerpaal Academie. “Uiteraard blijven we werken aan continue verbetering om in de toekomst nog beter aan te sluiten bij de wensen van onze doelgroepen.”

Cursisten en ouders geven in het onderzoek aan dat de voorkeur voor De Meerpaal Academie uitgaat vanwege de didactische aanpak, het lesaanbod, de locatie en de ruimte die wordt geboden voor eigen ontwikkeling. Daarnaast heeft De Meerpaal een goede zet gedaan door het onbeperkt dansaanbod aan te bieden. Voor een vast bedrag kunnen cursisten aan zoveel lessen meedoen als ze willen. Hierbij is het ook mogelijk om danslessen bij Joy4All te volgen. Margrit: “Door de krachten te bundelen, kunnen we dansend Dronten nog beter voorzien in de behoefte.”

Talentontwikkeling

Ook blijkt uit het onderzoek dat men talentontwikkeling heel belangrijk vindt. “Dat past ontzettend goed bij onze visie, want ook wij hebben talentontwikkeling hoog in het vaandel staan”, vertelt Margrit. Samen met het Centrum voor Amateurkunst heeft De Meerpaal een talentprogramma ontwikkeld: Next Move. Dit programma is bedoeld voor gepassioneerde dansers tussen 12 en 21 jaar. Dansliefhebbers kunnen hiervoor op zondag 23 juni auditie doen. Meer informatie hierover is verkrijgbaar via bit.ly/NextMove19.

datum van publicatie: 18 juni 2019