over ons
sluiten
0321 388 777

Dansende peuters en kleuters sluiten korte cursus af met presentatie

cursussen

Ter afsluiting van de korte cursus Peuterdans in Dronten en Kleuterballet in Biddinghuizen en Swifterbant geven de kinderen een danspresentatie voor ouders en geïnteresseerden. De danspresentatie vindt in Biddinghuizen plaats op dinsdag 4 april, van 15.30 tot 16.15 uur, in Swifterbant op woensdag 5 april, van 17.00 tot 17.45 uur en in Dronten op donderdag 6 april, van 16.00 tot 16.45 uur. Vanaf 11 april start in alle drie de dorpen weer een nieuwe ronde korte cursussen voor peuters en kleuters die graag willen dansen.

Iedere donderdag kunnen peuters in Dronten tussen 16.00 en 16.45 uur lekker dansen. “Voor peuters is dans als een ontdekkingsreis”, vertelt docent Hanneke Potthoff. “De opbouw van de les bestaat uit veiligheid in de kring, leren kijken en luisteren naar elkaar en zelf iets durven laten zien. De cursus is leuk voor meisjes en jongens!”

Kleuterballet in Biddinghuizen en Swifterbant
Bij voldoende aanmeldingen start vanaf 11 en 12 april weer een nieuwe cursus Kleuterballet in Biddinghuizen en Swifterbant. “Het leuke van dans voor kleuters is de speelse wijze waarop met dans wordt omgegaan”, aldus docent Hanneke Potthoff. “We maken tijdens de les veel gebruik van verhaaltjes om zodoende de leerlingen uit te dagen tot het uitvoeren van dansoefeningen. Op die manier wordt spelenderwijs aandacht besteed aan een goede lichaamshouding, kracht en souplesse én het ontwikkelen van muzikaliteit en dansgevoel.”

Meer info
Kleuterballet is geschikt voor kinderen van 3,5 tot 6 jaar. De 10 lessen vinden vanaf 11 april in Het Koetshuis in Biddinghuizen en vanaf 12 april in De Steiger in Swifterbant wekelijks plaats. Peuterdans is geschikt voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. De 10 lessen vinden vanaf 13 april iedere donderdag plaats in de dansstudio (lokaal 17) in De Meerpaal. Het is altijd mogelijk een gratis proefles mee te draaien.

datum van publicatie: 16 maart 2017