over ons
sluiten
0321 388 777

Cursussen voor acteurs en musicalliefhebbers

cursussen

Film is populairder dan ooit. Het acteerwerk voor de camera tevens ook. Voor de mensen die ook dromen van een tv- of filmervaring start de cursus Filmacteren. Ben je meer een all-in performer en houd je van dansen, zingen én acteren? Dan is de cursus Musical Jongerenklas vast iets voor jou. Beide cursussen starten eind september.

Altijd al eens willen acteren zoals de acteurs in Goede Tijden, Slechte Tijden? In 12 lessen leert acteercoach en cameraman Jovan Avramoski de acteurs in de dop de kneepjes van het vak. De deelnemers van deze cursus krijgen een filmervaring waarin ze technieken uitproberen, geconfronteerd worden met hun aangeleerd gedrag en op een heel ander niveau gaan communiceren. De cursus is voor iedereen vanaf 12 jaar en start vanaf maandag 19 september. De lessen zijn van 16.00 tot 18.00 uur en kosten € 9,- per les.

Musical Jongerenklas
Musicalliefhebbers tussen de 12 en 14 jaar kunnen zich nog opgeven voor de cursus Musical Jongerenklas. Het enige wat je nodig hebt, is een flinke dosis enthousiasme, zodat je kunt spelen, dansen en zingen in een voorstelling die we met elkaar gaan maken. Zowel voor jongeren met als zonder ervaring bieden we uitdaging. Je krijgt de kans om voor de eindvoorstelling je eigen teksten te schrijven, choreografieën te maken en solo te zingen. Het resultaat hiervan zal te zien zijn in de grote theaterzaal van De Meerpaal. De cursus start vanaf dinsdag 20 september. De lessen zijn van 17.15 tot 20.00 uur en kosten € 11,- per les.

datum van publicatie: 9 september 2016