over ons
sluiten
0321 388 777

Cabaretière Soundos el Ahmadi in De Meerpaal

theater

Tijdens de seizoenspresentatie vorig jaar kreeg ze iedereen aan het lachen. Donderdag 25 februari om 20.30 uur staat Soundos in de Kleine Zaal met haar voorstelling ‘Geboren met ervaring’. Geen gezeur, geen valse emoties, geen pseudo engagement en zeker geen allochtonen clichés. Maar een ontroerend eerlijke en vooral grappige voorstelling. Een vrouw die u moet zien. Niet alleen omdat ze steengoed is, maar ook omdat u straks een ervaring rijker bent die u niet had willen missen.

Geboren met ervaring
“Ik ben op aarde gekomen als onbeschreven blad, als leeg canvas waarop een volkomen nieuw leven kan ontstaan. Een bron van mogelijkheden en kansen zou je denken. Maar is dat wel zo? Of liggen er bepaalde zaken op voorhand zo diep vast dat we ze in alle haast overslaan?” U ziet het allemaal in de nieuwe cabaretvoorstelling van Soundos; Geboren met ervaring.

Over Soundos
Soundos El Ahmadi is een Nederlandse actrice, presentatrice en stand-upcomedian van Marokkaanse afkomst. Ze was lid van de Comedytrain, had een rolletje in Shouf Shouf Habibi en presenteerde De meiden van Haram. Sinds 2010 tourt ze met haar solo theaterprogramma’s door het land.

Kaarten voor de voorstelling reserveert u hier.

datum van publicatie: 10 februari 2016