over ons
sluiten
0321 388 777

Cabaretier Martijn Hillenius naar De Meerpaal

theater

Op donderdag 4 februari staat de hilarische voorstelling ‘De man in bonus’ van Martijn Hillenius in De Meerpaal. In zijn voorstelling gaat Martijn op zoek naar het geheim van de voorspoed. Met hilarische muzikale acts, rake typeringen en scherpe overdenkingen neemt hij zijn publiek mee op zijn zoektocht. Om tot het positieve te komen moet soms ook het negatieve worden ondergaan. Maar uiteindelijk eindigt het publiek u in de plus. Dat is beloofd.

Het gaat goed met Martijn. Vindt hij zelf. En als je zelf vindt dat het goed met je gaat, vinden anderen dat meestal ook. En wanneer niet alleen jijzelf, maar ook de anderen vinden dat het goed met je gaat, dan zal het wel waar zijn. De pers schreef al eerder over zijn voorstelling: “Dat hij kon acteren wisten we. Dat hij ook meeslepend en geestig kan vertellen, is te zien in deze show.”

Reserveren
Kaarten voor de voorstelling kunt u reserveren via 0321 388 770 of via de website van De Meerpaal. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdag- en vrijdagavond is het Serviceplein geopend van 19.00 tot 20.30 uur.

datum van publicatie: 21 januari 2016