over ons
sluiten
0321 388 777

Buurman & Buurman zijn weer onweerstaanbaar grappig

theater

Wie kent ze niet? De twee, ietwat onhandige buurmannen, die er altijd lekker op los klussen en aan het eind tevreden tegen elkaar roepen: ‘A je to!’ Hele generaties groeiden op met de filmpjes van Buurman & Buurman. Sinds een aantal jaar zijn de twee klunzige hartsvrienden ook met succes in het theater te zien. De twee beginnen nu aan een nieuw avontuur: Buurman & Buurman worden beroemd. Op zaterdag 13 februari is dit hilarische avontuur te zien in De Meerpaal.

Buurman en Buurman hebben een nieuwe tv. Een hele mooie! En nu willen ze niets liever dan zelf even op hun nieuwe tv te zien zijn. Maar hoe kom je op tv? Dan moet je beroemd zijn. En dus gaan ze aan de slag. Want om een beroemde voetballer te worden, moet je wel zorgen voor een mooie tribune en wat is een beroemde goochelaar zonder magische trucs? Buurman en Buurman knutselen en timmeren er gretig op los. Totdat blijkt dat je met muziek het allerberoemdst wordt. En dan wordt het echt leuk, want Buur en Buur gaan optreden!

Nu ook te zien in de bioscoop
Buurman en Buurman zijn niet alleen te zien in het theater, maar schitteren ook op het witte doek. De twee buurmannen zijn namelijk al 40 jaar beste vrienden en dat moet natuurlijk gevierd worden. Buurman & Buurman – al 40 jaar beste vrienden! is een compilatie van de ongekend populaire serie over twee klunzige maar altijd positieve buurmannen. Met vijf gloednieuwe afleveringen en twee klassiekers in HD.

datum van publicatie: 28 januari 2016