over ons
sluiten
0321 388 777

Broadway musical HELLO, DOLLY! in De Meerpaal

theater

Met sommige pareltjes kunnen we niet wachten tot de onthulling van het nieuwe theaterseizoen. Deze musical is daar een voorbeeld van. HELLO, DOLLY!, één van de populairste en meest gespeelde Broadway musicals ooit, komt namelijk op 21 en 22 februari 2020 naar Dronten. Nederlands meest bekroonde musicalster Simone Kleinsma speelt de hoofdrol en de cast bestaat verder uit o.a. Freek Bartels, Marjolijn Touw en Paul de Leeuw. Paul en Simone stonden 28 jaar geleden samen in Les Misérables.

De legendarische musical comedy HELLO, DOLLY! vertelt het komische verhaal van Dolly (Simone Kleinsma), een uiterst charmante bemoeial wiens talent het is om de meest uiteenlopende zaken te ‘regelen’, zoals De Liefde. Als Dolly aankomt in New York om een vrouw te vinden voor een rijke, norse ondernemer beseft ze dat deze man ideaal is voor…haarzelf!

Simone Kleinsma: “Ik heb het geluk gehad dat ik toevallig vorige zomer Bette Midler in de voorstelling heb gezien. Het was fantastisch en zij is een groot voorbeeld. Dolly was altijd al één van de rollen op mijn wensenlijstje; het spelen van een charmante diva met een rits mannen die om mij heen dansen, een prachtig decor, kostuums, veren…alles erop en eraan. Een suikertaart van een voorstelling, heerlijk! Ik heb ‘JA’ gezegd op deze rol omdat we met deze voorstelling alle glamour en grootsheid naar de Nederlandse theaters gaan brengen.”

Alles over het theaterprogramma 2019/2020 tijdens de Premièreavond
Tijdens de Premièreavond voor Meerpaalpashouders, op vrijdag 17 mei, presenteert De Meerpaal de bezoekers op een deel van het totaalaanbod van het nieuwe theaterseizoen. De avond start om 20.00 uur. Om de bezoeker te inspireren, verzorgen diverse artiesten mini-optredens en worden trailers van nieuwe voorstellingen getoond. Natuurlijk is er ook een hapje en drankje. Het belooft een avond vol verrassingen te worden. De toegang tot deze inspirerende avond is met de nieuwe Meerpaalpas gratis.

Try-outs op 21 & 22 februari 2020
De try-outs van de voorstelling zijn op 21 en 22 februari 2020 om 20.00 uur te zien in De Meerpaal. Kaarten voor de voorstelling kosten € 54,00. U kunt reserveren via 0321 388 770 of via deze website. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

datum van publicatie: 17 april 2019