over ons
sluiten
0321 388 777

De Londense Blues Brothers met spetterende show terug in Nederland

theater

Met hun zwarte hoed, bijpassende pak en smalle stropdas staan de Blues Brothers op woensdag 15 november in de Grote Zaal van De Meerpaal in Dronten. Door de geïmproviseerde dansperformances, de levendige Rhythm & Blues en de krachtige soul zetten de mannen de zaal volledig op zijn kop. Beleef een show vol knetterende soul, rhythm & blues, briljant entertainment en een flinke dosis humor. Dit alles in een flitsende setting met spetterende belichting.

Allround performers Brad Henshaw en Christopher Chandler kruipen in de huid van de Blues Brothers. Samen met de Bluettes en het live-orkest weten de anarchistische broeders het dak eraf te spelen van de Nederlandse theaters. Uiteraard met hitnummers als Everybody, Needs Somebody to Love, Soul Man en Think.

Get ready for blues

Met de fantastische cast belooft het een swingende en dynamische show te worden. “De zang en dans is van hoge kwaliteit en doet je absoluut denken aan de films die we allemaal van TV kennen”, aldus de producent. De Blues Brothers maken tijdens de onovertroffen show een statement: Get ready for blues!

datum van publicatie: 26 oktober 2017