over ons
sluiten
0321 388 777

Bijzonder leerlingenconcert harp, viool en zang

cursussen

Op vrijdag 19 februari vindt de serie Meerpaal Live plaats in de Kleine Zaal van De Meerpaal. Het concert begint om 19:00 uur. Tijdens dit concert laten de leerlingen zang, harp en viool van De Meerpaal Academie horen wat zij allemaal kunnen. En niet alleen dat, ze weten namelijk de instrumenten ook prachtig te combineren.

Ook zal het kersverse strijkersensemble “De Vrolijke Strijkers” voor u optreden. Het concert duurt ongeveer een uur. De voorbereidingen zijn in volle gang. Onder leiding van de docenten Ilse Lassche-Dekker (harp), Christina Delorme (zang) en Martijn Plomp (viool) belooft het een prachtige avond te worden. De leerlingen variëren in leeftijd en allerlei soorten muziek zullen aan bod komen.

Reserveren
Kaarten voor de voorstelling kunt u reserveren via de balie op het Serviceplein in De Meerpaal. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdag- en vrijdagavond is het Serviceplein geopend van 19.00 tot 20.30 uur.

datum van publicatie: 10 februari 2016