over ons
sluiten
0321 388 777

Bibberen in de bioscoop tijdens Halloween

film

Op vrijdag 26 oktober zijn er spannende Halloweenfilms te zien in De Meerpaal voor jong en oud. Om 16.15 uur start de kinderfilm ‘Hotel Transsylvanië 3’. Na afloop van de film worden de kinderen door dansers van Joy4All begeleidt naar het winkelcentrum om vanaf daar deel te nemen aan Trick or Treat. Voor de échte horrorliefhebbers start om 19.00 uur de film ‘The Nun’ en om 21.15 uur ‘Halloween’.

Dracula en zijn vrienden zijn weer terug voor een monsterlijk grappig avontuur in Hotel Transsylvanië 2. Achter gesloten kisten maakt Dracula zich echter zorgen dat zijn schattige kleinzoon Dennis, een half-mens/half-vampier, nog geen tekenen laat zien dat hij een vampier is. Terwijl Mavis samen met Jonathan voor het eerst op bezoek gaat bij haar menselijke schoonouders, schakelt ‘Vampa’ Dracula zijn vrienden Frank, Murray, Wayne en Griffin in om Dennis een ‘monster-in-opleiding’ training te geven. Ze weten alleen nog niet dat Dracula’s chagrijnige en heel, heel, heel ouderwetse vader Vlad een onverwachts bezoekje komt brengen aan het hotel. Als Vlad er achter komt dat zijn achterkleinzoon geen volbloed vampier is én dat mensen welkom zijn in Hotel Transsylvanië wordt hij pas echt bloednijdig.

The Nun

Wanneer een jonge non in een klooster in Roemenië haar eigen leven neemt, worden er een priester met een onheilspellend verleden en een noviciaat op de drempel van haar laatste geloften door het Vaticaan gestuurd om dit te onderzoeken. Samen onthullen ze het profane geheim van de orde en riskeren daarbij niet alleen hun leven, maar ook hun geloof en ziel.

Halloween

In Halloween keert Jamie Lee Curtis terug in de iconische rol van Laurie Strode, die voor de allerlaatste keer de confrontatie aangaat met Michael Myers. Veertig jaar geleden ontsnapte ze aan zijn slachtpartij tijdens Halloween en sindsdien heeft ze nachtmerries over deze gemaskerde seriemoordenaar.

datum van publicatie: 11 oktober 2018