over ons
sluiten
0321 388 777

Beursvloer Dronten voor (jonge) ondernemers

welzijn

Op 14 september 2017 kunnen ondernemers en maatschappelijke organisaties naar hartenlust  netwerken, matchen en borrelen in De Meerpaal tijdens de allereerste Beursvloer Dronten. De Beursvloer Dronten is een maatschappelijk evenement waarbij maatschappelijke behoeftes worden verhandeld. Het doel is om de samenleving van Dronten te versterken. De beursvloer Dronten is onderdeel van de jubileumweek 50 jaar Meerpaal.

Tijdens Beursvloer Dronten kijken partijen wat ze voor elkaar kunnen betekenen en worden er volop ‘matches’ gemaakt. Bij een match biedt de maatschappelijke organisatie een tegenprestatie aan. Vraag en aanbod vinden elkaar zonder dat er een euro aan te pas komt. Op de website www.beursvloerdronten.nl – die kosteloos is gemaakt door Reclamebureau Studio Tof – is alle informatie terug te vinden. De beursvloer start om 16.30 uur en eindigt rond 19.30 uur met een borrel.

Beursvloer Junior
Op woensdag 13 september van 14.00 tot 16.30 uur wordt de Beursvloer Junior ook voor het eerst georganiseerd in Dronten. Je kunt dingen komen halen én brengen! Heb je speelgoed dat je niet meer gebruikt, boeken die je niet meer leest of spelletjes die je niet meer speelt? Misschien kun je er iemand anders blij mee maken. En misschien heeft die ander iets wat jij wél leuk vindt. De Beursvloer Junior brengt jullie bij elkaar. Op deze ruilbeurs kun je met andere kinderen spullen ruilen.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u terecht op de website www.beursvloerdronten.nl

datum van publicatie: 30 juni 2017