over ons
sluiten
0321 388 777

Bertolf weer terug op het podium in De Meerpaal

theater

Volgens singer-songwriter Bertolf zijn er twee soorten muziekliefhebbers: zij die door muziek in hun stemming bevestigd willen worden en zij die muziek gebruiken als stemmingsregelaar. In zijn voorstelling ‘Soelaas’ onderzoekt hij hoe dat bij hem gaat. Op donderdag 11 april staat hij in de Grote Zaal van De Meerpaal.

Waarom schrijft Bertolf eigenlijk liedjes? Om een gevoel te uiten, om iets op te lossen of misschien allebei? En hoe zit dat bij andere liedjesschrijvers die hij bewondert? Zingend en vertellend probeert Bertolf (een van de beste singer-songwriters van Nederland) soelaas te bieden. Hij speelt daarbij muziek van zijn nieuwste album, de allermooiste nummers van zijn vorige platen en songs van muzikale helden als Paul McCartney, Bob Dylan en Paul Simon.

Geboren en getogen in Dronten

De geboren en getogen Drontenaar studeerde gitaar aan het conservatorium in Zwolle en trad in 2007 toe tot de band van Ilse DeLange. In 2009 werd Lentink door 3FM uitgeroepen tot Serious Talent. Hij heeft al heel wat successen geboekt, zowel solo als met de tributeband ‘Her Majesty’. Hij sleepte diverse awards in de wacht. Naast het schrijven van zijn eigen materiaal, schrijft Bertolf ook voor en met anderen, waaronder Roel van Velzen en Miss Montreal.

datum van publicatie: 21 maart 2019