over ons
sluiten
0321 388 777

André Rieu’s zomerconcert LIVE vanuit De Meerpaal

film

André Rieu, bij miljoenen bekend als ‘De koning van de wals’, is één van de populairste artiesten ter wereld. Het is precies 30 jaar geleden dat André Rieu zijn Johann Strauss Orkest in zijn thuisstad Maastricht oprichtte. Op zaterdag 22 en zondag 23 juli is het spectaculaire concert in Maastricht live te zien in de bioscoop van De Meerpaal.

Het concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van André, waar de maestro zich in zijn element voelt en waar hij samen met zijn Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting maakt. André zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. De gastheer tijdens deze presentatie van André Rieu’s concert in Maastricht is niemand anders dan naamgenoot André van Duin. Exclusief voor bioscoopbezoekers houdt hij een interview met André Rieu als hij van het podium afstapt.

Reserveren
De aanvang voor zaterdagavond 22 juli, inclusief een 3-gangendiner, is 18.30 uur. De prijs hiervoor is € 35,- per persoon. De aanvang voor zondagmiddag 23 juli, inclusief een high tea, is 14.00 uur. De prijs hiervoor is € 25,-. U kunt zich aanmelden via het Serviceplein in De Meerpaal of online via www.meerpaal.nl. De receptie op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdag- en vrijdagavond is het Serviceplein geopend van 19.00 tot 20.30 uur.

datum van publicatie: 1 juni 2017