over ons
sluiten
0321 388 777

Beleef het zomerconcert van André Rieu LIVE vanuit de bioscoopstoel

film

André Rieu, de koning van de wals, heeft aangekondigd dat zijn concertserie in Maastricht – één van de populairste liveoptredens ter wereld – in 2018 wordt uitgezonden in meer dan 2.000 wereldwijde bioscopen. Op zaterdag 28 en zondag 29 juli is het spectaculaire concert in Maastricht live te zien in de bioscoop van De Meerpaal.

‘Amore, My Tribute to Love’ is het eerbetoon van de beroemde violist aan zijn liefde voor muziek en zijn liefde voor zijn beide ‘families’: zijn vrouw en kinderen en niet te vergeten zijn Johann Strauss Orkest, waarmee hij al meer dan 30 jaar optreedt. Het eerbetoon is een logisch vervolg op het album ‘Amore’ dat Rieu vorig jaar uitbracht en waarop zijn eigen versies van klassieke liefdesliedjes staan, afkomstig uit zowel de popmuziek als klassieke muziek.

Thuishaven

Het concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van André, waar de maestro zich in zijn element voelt en waar hij samen met zijn Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting maakt. André zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Charlotte Hawkins van ‘Good Morning Britain’ verzorgt de presentatie, interviewt fans en geniet van de feestelijke sfeer die werkelijk van het bioscoopscherm spat. Bovendien biedt ze een exclusief gesprek met André op het moment dat hij van het podium stapt.

datum van publicatie: 7 juni 2018