over ons
sluiten
0321 388 777

Beleef het nieuwjaarsconcert van André Rieu vanuit de bioscoopstoel

film

Beleef op zaterdag 27 en zondag 28 juli André Rieu’s magische concert in de bioscoop van De Meerpaal in Dronten! De concerten vanuit Rieu’s geboortestad Maastricht trekken jaarlijks fans vanuit alle hoeken van de wereld. Het middeleeuwse stadsplein is omgetoverd tot een spectaculaire achtergrond voor zijn onvergetelijke concerten, gevuld met humor, plezier, emotie en magnifieke muziek voor alle leeftijden.

Dit jaar nodigt André Rieu het publiek uit om de dansschoenen aan te trekken voor zijn spectaculaire 2019 Maastricht concert – ‘Shall we dance?’. De majestueuze wals is tijdens zijn carrière altijd een grote inspiratie voor André geweest; de driekwartsmaat van de wals is zelfs in veel opzichten het ritme van zijn leven geworden. Daarom brengt de maestro dit jaar de wals tot leven tijdens een onvergetelijke avond vol muziek en dans.

Magische bioscoopervaring

Geniet van André Rieu, zijn Johann Strauss Orkest, wereldklasse sopranen, The Platin Tenors en speciale gasten tijdens een magische bioscoopervaring. Het publiek wordt getrakteerd op een kijkje achter de schermen, een exclusief interview met André en enkele speciale verrassingen. Bereid je voor omver geblazen te worden door deze magische ervaring van muziek en dans. André Rieu zorgt wederom voor een magische bioscoopervaring.

datum van publicatie: 11 juli 2019