over ons
sluiten
0321 388 777

Beleef de Week van de Ontmoeting in De Meerpaal

welzijn

In de week van 1 tot en met 8 oktober organiseert De Meerpaal verschillende activiteiten waarbij ontmoeting centraal staat. Van sportieve activiteiten tot zangworkshops en lezingen; er is voor ieder wat wils. Kom erbij, laat je verrassen en voel je welkom. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Het volledige programma is terug te vinden op www.meerpaal.nl/ontmoeten

Van volksdansen tot biljartles en zitdansen; tijdens de Week van de Ontmoeting gooit De Meerpaal Recreatie haar deuren open en kunnen geïnteresseerden meedoen met zeer uiteenlopende activiteiten. Bij De Meerpaal Recreatie staan gezelligheid en elkaar ontmoeten hoog in het vaandel. “Naast de passie voor de sport of activiteit zijn er al veel vriendschappen ontstaan de afgelopen jaren”, vertelt manager Margrit Vos. “Het is mooi dat we met onze cursussen en activiteiten hieraan kunnen bijdragen.”

Dag van de Ouderen

Op vrijdag 2 oktober vieren we weer de jaarlijkse Dag van de Ouderen in De Meerpaal. “Een dag waarop we onze ouderen extra in de spotlights zetten”, aldus projectleider Esther van Berkum. Een beetje aandacht doet iedereen goed. Van een kaartje tot een taartje. Van iets kleins tot iets groots. Samen zetten we op de Dag van de Ouderen zo veel mogelijk ouderen in het zonnetje. Ouderen in de gemeente Dronten kunnen deze dag genieten van verschillende filmspecials met de film ‘Hope Gap’.

Lezing: Liefdevol naar dromenland

Wil jij weten hoe jij je kleintje liefdevol de weg naar dromenland kunt wijzen? Op dinsdag 6 oktober geeft slaapcoach Mijke van Baal de lezing ‘Liefdevol naar dromenland’ voor alle (toekomstige) ouders met kleintjes tot 2 jaar.

Activiteiten voor jonge mantelzorgers

Veel jonge mantelzorgers zullen zich niet als mantelzorgers herkennen. Voor hen worden de dagelijkse taken gezien als ‘normaal’. “Met de activiteiten die we voor deze groep organiseren willen we ze in het zonnetje zetten en hopen we dat ze herkenning vinden in elkaars verhaal”, aldus projectleider Claudia Jansen. Woensdag 7 oktober kunnen jonge mantelzorgers in de leeftijd van 10 tot en met 16 jaar genieten van een middag en avond boordevol leuke activiteiten.

 

datum van publicatie: 28 september 2020