over ons
sluiten
0321 388 777

BEATLE FANS GEZOCHT VOOR: ‘STONES vs. BEATLES BATTLE’

theater

Dat The Stones vs. The Beatles Battle nú echt in het theater gaat losbarsten blijkt wel; de muzikale messen worden geslepen!

Nog niet eerder was er een combinatie van een Rolling Stones- én een Beatlesmuziekproductie in de Nederlandse theaters te zien en op vrijdag 25 oktober in De Meerpaal.

De verhoudingen tussen de aantallen fans van beide bands die avond zijn dermate verstoord dat we een oproep plaatsen voor fans van The Beatles om kaarten te kopen! De zaal is n.l. verdeeld in 2 vakken en op dit moment zijn er meer kaarten verkocht voor het Stonesvak. Dit mág natuurlijk geen ongelijke strijd worden!

Wat kan je van deze muziekproductie verwachten?

De keurig-ogende Beatles uit Liverpool en de Londense ruige rockers The Rolling Stones stonden elkaar dan wel niet naar het leven, maar als het even kon probeerden ze elkaar op muzikaal gebied de loef af te steken. Die concurrentiestrijd gold ook voor het  publiek: je was in de jaren ’60 van de vorige eeuw òf voor the Beatles, òf voor the Stones. Deze muziekvete tussen twee van de grootste bands aller tijden staat centraal in het nieuwe theaterconcert The Stones vs The Beatles Battle. Hierbij kan ook het publiek z’n voorkeur uitspreken: het mag kiezen tussen een kaartje voor het Stones- of het Beatlesvak.

Het gaat natuurlijk vooral om de prachtige muziek die beide bands hebben achtergelaten, maar kom er nog eens één keer voor uit of je voor wie je was:  The Stones of The Beatles?

Voor de Beatle fans -> reserveer je tickets hier.

Voor de Stones fans -> reserveer je tickets hier.

datum van publicatie: 25 oktober 2019