over ons
sluiten
0321 388 777

Bandcoaching bij De Meerpaal Popschool

cursussen

Op woensdag 6 april start De Meerpaal Popschool met een nieuwe reeks van tien lessen bandcoaching. In de lessen krijgen muzikanten de fijne kneepjes van het samenspelen in een band aangeleerd.

De leerlingen worden op basis van leeftijd, spelniveau en ervaring in bandjes geplaatst. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt er ook een band met volwassenen gevormd. Daarnaast is het mogelijk dat bestaande bands zich inschrijven om onder begeleiding van een bandcoach aan hun repertoire te werken.

Ervaren docenten
De lessen worden gegeven door muziekdocenten die zelf ook actief zijn als uitvoerend musicus. Zo weet je als leerling zeker dat je informatie krijgt die rechtstreeks uit de praktijk komt. De lessen van de Popschool vinden overwegend plaats op de woensdag in de popstudio van De Meerpaal. De bands van de Popschool presenteren zich voor publiek op het Cultuurfestival op 4 juni en in de aansluitende Week van de Amateurkunst.

Meer informatie
Deelname aan de Popschool kost € 65,- (<21) of € 82,50 (21+) voor tien lessen. Een proefles is gratis. Meer informatie over de cursussen, de docenten, andere workshops en een inschrijfformulier zijn te vinden op www.meerpaal.nl/activiteitenlessen en via popschool@meerpaal.nl

datum van publicatie: 10 maart 2016