over ons
sluiten
0321 388 777

Bandcoaching bij De Meerpaal

cursussen

Op woensdag 1 oktober start De Meerpaal Popschool met een nieuwe reeks van tien lessen bandcoaching. In de lessen krijgen muzikanten van ervaren docenten de fijne kneepjes van het samenspelen in een band aangeleerd. De lessen worden gegeven door muziekdocenten die zelf ook actief zijn als uitvoerend musicus. De bands van de Popschool presenteren zich voor publiek tijdens de Popschool Bandnight aan het einde van de lesreeks.

De leerlingen worden op basis van leeftijd, spelniveau en ervaring in bandjes geplaatst. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt er ook een band met volwassenen gevormd. Daarnaast is het ook mogelijk dat bestaande bands zich inschrijven om onder begeleiding van een bandcoach aan hun repertoire te werken.

Maandelijkse jamsessie
Elke laatste donderdag van de maand zijn muzikanten en toeschouwers welkom in Grand Café Flavour tijdens de maandelijkse jamsessie. “We beginnen om 19.30. Dat is relatief vroeg maar zo krijgen ook jonge muzikanten een kans om podiumervaring op te doen.” aldus organisator Imre Kruis. De Meerpaal Academie wil met dit initiatief muzikanten in de gemeente Dronten een podium bieden, ongeacht leeftijd of niveau. Liefhebbers van live muziek die willen komen luisteren zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Aftrap jamsessie
De eerste jamsessie vindt plaats op donderdag 24 september en staat onder leiding van twee muziekdocenten van De Meerpaal Academie. Voor backline (een drumstel, toetsen, zanginstallatie en versterkers) is gezorgd. De avond begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk voor muzikanten van alle leeftijden en niveaus. Meer informatie via popschool@meerpaal.nl.

band popschool meerpaal

datum van publicatie: 18 september 2015