over ons
sluiten
0321 388 777

Avond theaterbeleving start en eindigt in Grand Café

theater

Het nieuwe theaterseizoen gaat dit weekend echt van start. Zaterdag 14 september opent Remco Veldhuis het seizoen 2019/2020 met een uitverkochte zaal. Een geweldig begin.

Theater kan zoveel meer zijn dan alleen het bezoeken van uw favoriete voorstellingen. Het begint al bij de entree, een heerlijk diner in het Grand Café van ons theater en een kopje koffie of thee vooraf. Om gezellig na te praten over de voorstelling, nodigen wij u van harte uit voor onze nazit aan de bar, waar u dit seizoen ook regelmatig kunt genieten van live muziek. Zo wordt uw avondje uit in De Meerpaal een complete theaterbeleving.

Achter de schermen heeft ons horecateam er deze zomer keihard aan gewerkt om u ook in het nieuwe seizoen heerlijk in de watten te kunnen leggen. Een nieuwe chef-kok, vernieuwde menukaart en de lekkerste hapjes om van te genieten aan de bar.

Maak uw avondje uit dus nog mooier met een smakelijk voorprogramma of een gezellige toegift aan de bar. Onze deuren staan wagenwijd voor u open.

NIEUW: dit theaterseizoen serveren wij regelmatig thema menu’s, favoriete gerechten van de artiest van die avond en Kids Smulmenu’s. Deze specials worden kenbaar gemaakt bij betreffende voorstellingen.

Reserveer uw tafeltje tijdig en maak er een compleet avondje uit van!

Voor meer informatie en reserveringen, kunt u contact opnemen via 0321 388 777 of mail naar horeca@meerpaal.nl.

datum van publicatie: 13 september 2019