over ons
sluiten
0321 388 777

Auteur Mel Wallis zoekt covermodel voor nieuwste boek Vals

theater

Op zaterdag 15 oktober is de thrillermusical Vals, gebaseerd op het gelijknamige boek, te zien in De Meerpaal. Auteur Mel Wallis de Vries, schrijfster van dit boek, zoekt een model voor de cover van haar boek. Voordat de voorstelling begint, vanaf 19.15 uur, kunnen bezoekers meedoen aan deze covermodelwedstrijd. Een fotograaf en een visagist zorgen ervoor dat alle deelnemers er tiptop uitzien. Aanmelden hiervoor kan via communicatie@meerpaal.nl. Let op: er is plek voor 15 deelnemers. Vol = vol!

Alle vijftien deelnemers zijn met hun foto in ieder geval terug te vinden op Facebook. De covermodelwedstrijd wordt bij ieder theater gehouden waar de musical te zien is. Van alle inzendingen gaan 5 foto’s rechtstreeks door naar de finale. Deze 5 finalisten worden persoonlijk op de hoogte gesteld.

Auteur Mel Wallis de Vries
Mel Wallis de Vries is uitgegroeid tot de succesvolste jeugdthrillerauteur van dit moment. Haar boeken zijn meermaals bekroond en staan hoog in de bestsellerlijsten. In 2012, 2014 én 2015 won Mel de Prijs voor de Jonge Jury met Vals, Klem en Wreed. Mels boeken worden in diverse landen uitgegeven. Vals is het eerste boek van Mel dat is bewerkt tot een theatervoorstelling.

Het verhaal
In het huis waar de vriendinnen logeren, is geen elektriciteit. Door de sneeuwstorm is het mobiele netwerk uitgevallen en het dichtstbijzijnde huis is een paar kilometer verderop. Ze doen er eerst een beetje lacherig over, maar dan verdwijnt een van de vriendinnen opeens na een ruzie. De overgebleven meiden zijn bezorgd, maar denken dat hun vriendin naar huis is gegaan. Als er daarna nog iemand verdwijnt en ze bloedsporen vinden in de sneeuw, maakt de bezorgdheid plaats voor angst. Door het slechte weer kunnen ze geen kant op en de sfeer wordt steeds grimmiger en angstaanjagender. Wie heeft het op de meiden gemunt? Weten ze eigenlijk wel alles van elkaar?

datum van publicatie: 10 oktober 2016