over ons
sluiten
0321 388 777

160 dansleerlingen van De Meerpaal in sprookjesachtige dansvoorstelling

cursussen

Op zaterdag 25 juni dansen 160 leerlingen van De Meerpaal Academie de sprookjesachtige voorstelling “Zeg Roodkapje waar ga je heen?”. Van Klassiek, Urban en Jazz-Streetdance tot Modern en Contemporary; alle dansstijlen komen tijdens deze middag en avond aan bod. De hoofdrol wordt gedanst door Charlotte van ’t Hof. De voorstelling is om 14.30 en 19.30 uur te zien in de Grote Zaal van De Meerpaal.

Leerlingen repeteren op de danspassen, het decor wordt gebouwd en de kostuums zijn in de maak; al maanden wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de grote dansvoorstelling in De Meerpaal. In deze voorstelling wordt het publiek meegenomen in de wereld van de bekende sprookjes. Zo danst Roodkapje met dwaallichtjes in het sprookjesbos, ontmoet ze Sneeuwwitje, moet ze oppassen voor de boze wolven en danst ze de sterren van de hemel op het bal van Assepoester.

Charlotte vertolkt Roodkapje
Charlotte van ’t Hof, inmiddels woonachtig in Amsterdam, reist nog met enige regelmaat af naar Dronten om een dansles te volgen bij De Meerpaal Academie. “Ondanks de lessen die ik volg in Amsterdam, blijf ik graag danslessen volgen in De Meerpaal. Hier krijg ik meer persoonlijke feedback op mijn techniek.” Na 12 jaar dansles en 6 grote dansvoorstellingen in De Meerpaal danst Charlotte op zaterdag 25 juni de hoofdrol in de nieuwe dansvoorstelling. “Ik heb hier altijd met zoveel plezier gedanst, dus ik vind het heel leuk dat ik weer een nieuwe dansproductie aan mijn rijtje mag toevoegen.”

datum van publicatie: 8 juni 2016